Társasházkezelés


 

  • Társasházak könyvelése, számlázás, bérszámfejtés, adóbevallások elkészítés;

Társasházak könyvelését, adminisztrációs feladatait teljes körűen vállaljuk, naprakész könyveléssel tudjuk a tulajdonosokat tájékoztatni aktuális egyenlegükről.

Cégünk a WEBHÁZMESTER könyvelő programot használja 2010 óta, mely alkalmas a legkülönfélébb riportok, kimutatások elkészítésére is.

  • Kintlévőségek kezelése, hátralék behajtása;

Nagy hangsúlyt fektetünk a kintlévőségek behajtására, hiszen a Társasházak életét nagyon meg tudják keseríteni a „nem fizetők”. Minden törvény adta lehetőséget megragadunk, hogy az egyébként rendesen fizető tulajdonosoknak ne jelentsen plusz terhet.

A fizetési felszólítások, fizetési meghagyások mellett a földhivatali jelzálog bejegyzéseket is intézzük. Ügyvédi támogatást is biztosítunk.

  • Felújítások menedzselése, lebonyolítása;

A társasházak igénylik az állagjavító és tervszerű felújításokat, mely összetett munkát igényel, mivel a készpénz gazdálkodást jelentős mértékben befolyásolja. A társasház közösségének elhatározását követően, kellő gondossággal feltérképezzük a lehetőségeket, és a legjobb ár-érték arány elérése céljából versenyeztetjük meg a kijelölt vállalkozókat.

Pályázati támogatások esetén a társasházak szigorú követelmények betartása mellett pályázhatnak. Képviseletünk, a PANEL TENDER Kft. – kiemelt partnerünk – bevonásával, mérnöki támogatással járunk el, a közösség érdekeit szem előtt tartva.

  • Karbantartás;

A Társas házakban felmerülő napi javítási, karbantartási, gyors szolgálati, és hibaelhárítási munkálatok elvégzésére felkészült, a társas házakat ismerő szakember csapatunk áll rendelkezésre. A tulajdonosok által bejelentett hibák elhárításának megkezdését 24 órán belül vállaljuk! Azonnali intézkedést igénylő esetekben 2-4 órán belül munkatársunk a helyszínen van!

  • Biztosítás és egyéb pénzügyi szolgáltatások;

Társasházi, egyéni és csoportos biztosítások kötése, kárrendezés.

Képviseletünk bejelentéstől függően azonnal, vagy időpont egyeztetést követően intézkedik a hiba elhárításáról. A biztosító társaság felé a hibát lejelentjük és gondoskodunk a kárrendezésről.

Lakók megkeresésére, teljes körű tájékoztatás mellett és egyedi igényeket figyelembe véve foglalkozunk biztosítás (lakás, autó, élet-vagyon…) közvetítéssel és különböző lakástakarék pénztári megtakarítások közvetítésével, melyben szakképzett munkatársunk áll a lakók rendelkezésére.

  • Takarítás, épülettakarítás;

A Társasház igényeihez igazodva vállalja partner cégünk a takarítási szolgáltatást, mely lehet napi, heti, havi rendszerességgel. Kérhető időszakonként nagytakarítás, mely a lépcsőházi ablakok, berendezések tisztítását, valamint a szeméttárolók takarítását is jelenti.

Partnerünk több éve kizárólag Társasházak takarításával foglalkozik, így jól látja a tulajdonosok igényeit, elvárásait és ahhoz igazodva végzi tevékenységét, nagyon jó ár-érték arányban.

  • Ingatlan közvetítés, generál kivitelezés, energetikai tanúsítványkészítés;

Szolgáltató iroda révén nagyon sokan bejárnak hozzánk, ha eladni vagy venni szeretnének ingatlant, hiszen az általunk kezelt társasházak révén első kézből tudjuk, hogy kik keresnek és eladnak ingatlant. Célunk a vevőket és az eladókat összehozni, hogy minél előbb megtalálják a megfelelő otthont. Ehhez szakképzett munkatársunk, és csapatunk áll ügyfeleink rendelkezésére.

Működési területünk: Tököl, Szigethalom, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Taksony, Dunaharaszti, Csepel. Megkeresésre vállaljuk egyéb településen lévő ingatlanok értékesítését is! Az ingatlanok értékesítéséhez szükséges Energetikai tanúsítvány elkészítését irodánk végzi!

Megkeresésre komplett Generál kivitelezést is vállalunk. A pincétől a padlásig, a gondolat megfogalmazásától a tervezésen, engedélyeztetésen át, a kulcsátadásig vállaljuk a kivitelezést.

Ön megálmodja, mi megvalósítjuk!

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.